X-Gin & Tonic

X-Gin & Tonic

Once upon a time… Een paar weken terug, een zaterdagavond, friends coming over, alle flessen gin op tafel. Echt allemaal. Het ultieme recept voor een geslaagde avond! We sloegen aan het proeven, we probeerden van allerlei combinaties gin, tonic en garnituur. Sommige waren minder geslaagd, andere waren dan weer subliem! Ons Duin Gin & Tonic recept van vorige keer was daar een mooi voorbeeld van, maar vandaag serveer ik jullie nog een toppertje van die avond: X-Gin. Iedereen was er weg van en daarom mogen we dit X-Gin & Tonic Recept jullie niet langer weerhouden. Geniet er van op deze mooie zondag. En nog ne dikke merci aan Bart, Britt, Kenny en Marleen voor ne vree wijzen avond! 🙂

Proost!

X-Gin-Tonic-Gincubator-Modified-Online-3

Wat Heb Je Nodig Voor Een Heerlijke X-Gin & Tonic?

Men neme

Een ballonglas vol ijs
5 cL Xolato X-Gin
Cacao nibs (steeds aan de fles X-Gin toegevoegd)
twee braambessen
twee frambozen
Thomas Henry Tonic Water

X-Gin-Tonic-Gincubator-Modified-Online-4

X-Gin & Tonic: A Perfect Serve

Neem een groot ballonglas en vul dit volledig met ijs. Roer het ijs om het glas te koelen en verwijder al het overtollige smeltwater. Voeg 5 cL Xolato X-Gin toe aan je glas. Vervolgens neem je de frambozen en braambessen en snij je deze in twee helften. Kneus alles heel licht tussen je vingers, zodat de sappen een mooie interactie kunnen geven met de gin en tonic. Voeg dit alles toe aan je glas samen met wat cacao nibs die je standaard mee krijgt bij jouw flesje X-Gin. Giet langs de rand van het glas of langs een barlepel ongeveer 100 tot 125 mL Thomas Henry tonic toe en klaar is kees!

Benieuwd hoe je de perfecte Gin & Tonic kan serveren in 8 simpele stappen? Je leest het in deze blogpost.

Cheers!

X-Gin-Tonic-Gincubator-Modified-Online-1