Tanqueray Rangpur Gin & Tonic

Vandaag kies ik voor Tanqueray Rangpur. Een klassieke Tanqueray gin, maar enorm fris dankzij de rangpur limoenen die verwerkt zijn in het distillaat. Je hoort het: heel veel citrusinvloeden, waardoor deze gin de ideale keuze is voor het aankomende lenteweer!

Tanqueray_Rangpur_Gin_Tonic_Recipe_Gincubator_1

De frisse Rangpur Gin & Tonic

Men neme

–     een ballonglas vol ijs
–     5 cL Tanqueray Rangpur Gin
–     zeste van citroen
–     zeste van pompelmoes
–     Goldberg Tonic Water

Tanqueray_Rangpur_Gin_Tonic_Recipe_Gincubator_3

Neem een groot ballonglas en vul dit volledig met ijs. Roer het ijs om het glas te koelen en verwijder het overtollig smeltwater. Voeg 4,5 à 5 cL Tanqueray Rangpur toe.  Snij een stukje pompelmoesschil af en twist het uit boven het glas. Je zal merken dat de essentiële oliën in het glas terecht komen. Voeg daarna ook de zeste toe en herhaal met een citroen. Overgiet met Goldberg Tonic water (ca. 125 mL, langs een barlepel). Roer nog éénmaal om voor de perfect serve. Cheers!

Tanqueray_Rangpur_Gin_Tonic_Recipe_Gincubator_2

Wil je precies weten hoe je de perfecte Gin & Tonic kan serveren? Lees het hier.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *