G’Vine Nouaison Gin & Tonic

De Franse Gin & Tonic – Kruidig en subtiel floraal

Men neme

–     een ballonglas vol ijs
–     4,5 à 5 cL G’Vine Nouaison
–     3 aalbesjes
–     1 blauwe druif
–     Indi tonic water

Neem een groot ballonglas en vul dit volledig met ijs. Roer het ijs om het glas te koelen en verwijder het overtollig smeltwater. Voeg 5 cL G’Vine Nouaison en de aalbesjes toe. De blauwe druif snijd je in 4 partjes. Giet langs de rand van het glas of langs een barlepel ongeveer 125 mL Indi tonic water. Tijdens het degusteren kan je eerst in een aalbesje bijten en dan een slokje GT nemen. Zalig!

Benieuwd hoe je de perfecte Gin & Tonic kan serveren? Je leest het op de hoofdpagina van ‘G&T recepten’. Neem hier een kijkje!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *