Colombian Aged Gin & Tonic

Colombian Aged Gin & Tonic

Een topper van formaat – de Colombian Aged Gin. Deze gin werd maar liefst voor 35 weken op ex-Dictador (rum) vaten gerijpt. Iets lekkers, maar apart. Naast de finish op eiken vaten, heeft de Colombian Aged Gin zijn exotische smaak te danken aan de uniek Colombiaanse citrusvrucht ‘Limon Mandarino’, dewelke zorgt voor een mooie mix tussen het zoete van een sinaasappel en het zure van een citroen. Probeer hem eens puur als digestief, of met enkele ijsblokjes als je dat liever hebt. Wij gaan hem (uiteraard)  combineren met een lekkere tonic! Probeer dit receptje zeker eens uit, het is de moeite. Santé!

Colombian_Aged_Gin_Modified_Online_Gincubator_3

Colombian Aged Gin & Tonic Recept: Wat Heb Je Nodig?

Men neme

–     een ballonglas vol ijs
–     5 cL Colombian Aged Gin
–     een kaneelstokje
–     zeste van appelsien (twee stukjes), mag ook gedroogd zijn
–     Thomas Henry Tonic Water

Colombian Aged Gin & Tonic Recept: A Perfect Serve

Neem een groot ballonglas en vul dit volledig met ijs. Roer het ijs om het glas te koelen en verwijder het overtollig smeltwater. Voeg 4,5 à 5 cL Colombian Aged Gin toe aan je glas. Vervolgens breek je een kaneelstokje in twee en voeg je één helft toe, samen met twee stukjes zeste van sinaasappel. Vers of gedroogd, het kan allemaal. Giet langs de rand van het glas of langs een barlepel ongeveer 100 tot 125 mL Thomas Henry tonic toe. Serve with pride!

Benieuwd hoe je de perfecte Gin & Tonic kan serveren in 8 simpele stappen? Je leest het hier.

Colombian_Aged_Gin_Modified_Online_Gincubator_2