Biercée Gin & Tonic

Biercée Gin & Tonic

Onze nationale feestdag staat voor de deur en wij hebben alvast onze voorbereidingen getroffen: een goede voorraad Biercée gin! 🙂 Hopelijk kunnen ook jullie genieten van een dagje verlof op 21 juli. Zoniet, dan heb je zeker een mooi vooruitzicht na het werk: onze versie van de Biercée Gin & Tonic. Op een nationale feestdag serveren we graag een puur Belgisch product. Voor de liefhebbers, de kenners of beginners: deze G&T zal smaken! Onze review van de Biercée Gin kan je hier nog eens nalezen en bij deze heb je dan ook een lekker receptje. Cheers!

Biercée_GT_Gincubator_Modified_Online_2

Biercée Gin & Tonic Recept: Wat Heb Je Nodig?

Men neme

– Een ballonglas vol ijs
– 5 cL Biercée Gin
– Drie à vijf fondant chocolade pellets (wij hebben in dit recept Callebaut gebruikt)
– Een stukje steranijs
– Thomas Henry Tonic Water

Biercée Gin & Tonic: A Perfect serve

Neem een groot ballonglas en vul dit voor twee derden met ijs. Roer het ijs om het glas te koelen en verwijder het overtollig smeltwater. Voeg de chocolade pellets, samen met de steranijs aan het glas toe en overgiet met 5 cL Biercée Gin. Roer al eens kort om zodat de smaken zich al wat kunnen vermengen. Giet daarna langs langs een barlepel ongeveer 125 mL Thomas Henry tonic water in het glas en je hebt een op en top Belgische Gin & Tonic (de tonic dan niet meegerekend natuurlijk). Geniet er van, hopelijk met een dag je verlof op 21 juli!

Cheers!

PS: Nog een kleine tip: Eet eerst een chocoladestukje op, om daarna een slok van het glas te nemen. De combinatie van een vol mondgevoel door de chocolade en het frisse van de gintonic is hemels.

Wil je weten hoe je nu die perfecte Gin & Tonic kan serveren? Je leest het op de hoofdpagina van ‘G&T recepten’. Neem hier een kijkje!

Biercée_GT_Gincubator_Modified_Online_1