Blanc Tides Gin & Tonic

25. October 2014 Blog, Gin & Tonic, Recepten 0
Blanc Tides Gin & Tonic

Na onze review over Thomas Henry Tonic en Blanc Tides gin is de volgende logische stap deze twee ingrediënten te combineren tot een fantastische, maar toch wel aparte, Gin & Tonic. Ik vind hem ongelooflijk lekker, hopelijk jullie ook. Enjoy!

Men neme

–   Een ballonglas vol ijs
–   4,5 à 5 cL Blanc Tides Gin
–   Zeste van citroen
–   Zeekraal
–   Thomas Henry Tonic Water

Neem een groot ballonglas en vul dit volledig met ijs. Roer het ijs om het glas te koelen en verwijder het overtollig smeltwater. Voeg 5 cL Blanc Tides Gin en de zeekraal toe. Roer al eens kort om, zodat de aroma’s van de zeekraal al wat kunnen vrijkomen. Snij een stukje zest van een citroen af en voeg dit ook toe. Giet langs de rand van het glas of langs een barlepel ongeveer 100 à 125 mL Thomas Henry tonic water. Het ziltige van de zeekraal en het frisse van de citroenzeste nemen je mee op zeiltocht op de Atlantische Oceaan. Deze GT zet de smaakpapillen volledig open en nodigt uit tot een gezellig etentje. Wonderful!

Laat het jullie smaken en nog een fijn weekend!

Jonathan

PS: Benieuwd hoe je de perfecte Gin & Tonic kan serveren? Je leest het op de hoofdpagina van ‘G&T recepten’. Neem hier een kijkje!

Via onderstaande link kan je Thomas Henry Tonic aanschaffen bij Amazon. De Blanc Tides Gin is er jammer genoeg niet beschikbaar.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *